Arend Wijnalda aangenomen bij Vitesse JO15

Arend Wijnalda traint vanaf de start van de Pro Academy elke zondag met ons in Houten. Naast de gigantische groei die Arend heeft doorgemaakt helpt Arend ook anderen op de training en is het een hele fijne jongen om mee te trainen door zijn leergierigheid en wilskracht. Zijn harde werken werd beloond met een stage bij Vitesse in Arnhem. Na 4 trainingen op Papendal is Arend Wijnalda begin 2022 aangenomen voor de nieuwe JO15 van Vitesse die momenteel koploper in de Eredivisie-Hoog zijn.

Namens het hele team van Pro Academy Houten feliciteren wij Arend van harte met zijn geweldige transfer!

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, gras en de tekst 'AREND AANGENOMEN BIJ VITESSE VITESSE EST.1892 ACADEMY PRO RDEMY ★ + HOUTEN x'
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *