Byron Burgering

Miedz Legnica, FC Eindhoven

Hallo ik ben Byron Burgering speel momenteel in het eerste van Miedz Legnica en heb vorig jaar morgen proeven aan het betaalde voetbal bij FC Eindhoven zelfs mijn debuut gemaakt tegen NEC Nijmegen. Vorig jaar was ik full time prof dus trainde ik iedere dag maar tijdens de vakanties train ik een stuk minder en ben ik dus erg blij met het feit dat Wiebe een voetbalschool opricht aangezien het in mijn ogen zeer belangrijk is dat jonge voetballers vooral veel vlieguren maken dus zo veel mogelijk trainingsmomenten in de week hebben als mogelijk.

Ik denk dat Wiebe erg geschikt is als trainer omdat hij ervoor zorgt dat we met plezier komen trainen de trainingen zijn vaak verschillend en zeer leuk om uit te voeren maar naast dat zorgt hij er ook voor dat er hard gewerkt word want als puntje bij paaltje komt zijn we er allemaal met een doel en dat is beter worden. Zelf heb ik bij de voetbalschool van nordin wooter gespeeld.

Dat was helemaal in Amsterdam ik vind het daarom een fantastisch idee dat Wiebe een voetbalschool in Houten op wil richten zodat er voor voetballers in Houten ook een mogelijkheid om extra te trainen dichterbij huis is.